AiREAS wint Europese innovatieprijs

Marco van Lochem, mede-oprichter van AiREAS neemt met Axians de prijs in Frankfurt in ontvangst

Marco van Lochem, mede-oprichter van AiREAS neemt met Axians teamleden de prijs in Frankfurt in ontvangst

Elk jaar organiseert VINCI, een multinational met hoofdkantoor in Parijs en moederorganisatie van onze AiREAS partner Axians, een selectie van top-innovaties uit de hele wereld in verschillende categorieën. Mede oprichter van AiREAS, Marco van Lochem, vertegenwoordigde ons tijdens de Europese prijsuitreiking op 30 oktober in Frankfurt.

Marco informeert:

We hebben de 1e prijs gewonnen in de regio Europa in de categorie ‘Partners. In totaal waren er 6 categorieën en 5 speciale prijzen. Naast Europa zijn er nog de regio’s Frankrijk, UK, Amerika en de rest van de wereld.

Het totaal aantal inzendingen in regio Europa was initieel zo’n kleine 500. Hiervan zijn er ruim 40 gevraagd om zich in juni te komen presenteren. Op basis daarvan zijn er 6 + 5 = 11 met een prijs beloond, waarvan het ILM project er dus één is.

Een groot compliment aan alle AiREAS partners en het ILM team!!

De prijs bestaat uit een geldbedrag (ruim euro 2.200) en voor iedereen een oorkonde. Laten we er tijdens de ledenvergadering een feestje van maken!

*******

Op 3 december worden tijdens de grand finale in de Parijs de wereldwijde winnaars bekend gemaakt. Dan zal ook het filmpje, dat is opgenomen over de AiREAS samenwerkingsvorm in Eindhoven en het artikel dat in het Engels en Frans verschijnt, openbaar gemaakt worden. Met de marketing directie in Parijs is afgesproken dat we daar dan de beschikking over krijgen voor gemeenschappelijk gebruik. We plannen dan ook de algehele ledenvergadering medio december in de hoop dit en wat meer zaken met elkaar te kunnen vieren.

About Jean-Paul Close

Life forms in nature are healthy by definition. Unhealthy ones disappear to make room for a new cycle of healthy life. If human organizations, societies, governance and economies accept unhealthy pollution we destroy ourselves. A new governance appears based on awareness of core human values to sustain our species and living surroundings. It a new democracy called Sustainocracy. Old structures collaps as new, better ones grows. Sustainocracy exists through new age ventures like AiREAS, FRE2SH, COS3I and STIR learning cooperation.
This entry was posted in AiREAS Algemeen, AiREAS International, Local AiREAs Eindhoven and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to AiREAS wint Europese innovatieprijs

  1. Pingback: Utrecht, Madrid, Peking en Eindhoven | AiREAS

  2. Pingback: STIR workshop: Kernwaarden gedreven ondernemen | Stad van Morgen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s